7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Sos de harpacica pentru rasol

Sos de harpacica pentru rasol

Sa pui intr-o tigaie putin unt si sa-l topesti; apoi sa pui trei linguri de faina si doua linguri de harpacica taiata maruntel si sa fearba putin pe jaratic; apoi pui ceapa, putina smantana si otet, p ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Tort din orez si budinca

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tort din orez si budinca

Tort din orez, nuca, dulceata si budinca de cacao, presarat cu fulgi de nuca de cocos.

Ingrediente

  • 1,25 l de lapte dulce;
  • 6 linguri de zahar;
  • 20 g de orez;
  • 50 g de unt;
  • 2 plicuri de budinca de cacao;
  • 1 esenta de rom;
  • 4-5 linguri de dulceata de visine, mure sau capsuni;
  • 1/2 pachet de fulgi de nuca de cocos;
  • cateva nuci;
  • 1 varf de cutit de sare.

Mod de Preparare Tort din orez si budinca

  • orezul se opareste cu apa fiarta, apoi se pune pe foc cu 250 ml de lapte, 4 linguri de zahar si un praf de sare, lasand sa fiarba (cantitatea de lapte este aproximativa, se poate pune mai mult sau mai putin, in functie de calitatea orezului, care, dupe ce e fiert, trebuie sa fie bine legat);
  • dupa ce se ia orezul de pe foc, se adauga untul si jumatate din esenta de rom, omegenizandu-se bine;
  • separat, se prepara budinca cu 1 l de lapte;
  • orezul se toarna intr-o forma mai mica de tort (de metal), care se poate desface ulterior, peste care se pun bucati de miez de nuca, cateva lingurite de dulceata si budinca;
  • dupa ce s-a racit bine, se scoate partea detasabila si se presara pe toata suprafata fulgi de nuca de cocos.

+ adauga comentariu pentru Tort din orez si budinca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania