Crap umplut cu ciuperci
O reteta speciala tipica Deltei Dunarii, sofisticata si cu care sigur reusiti sa va impresionati musafirii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tort aperitiv cu sos de rosii si sunca de pui
Tort din clatite cu sunca afumata de pui si sos de rosii, imbogatit cu cimbru si busuioc.
Ingrediente
- 125 g de faina;
- 250 ml de lapte;
- 500 g de rosii;
- 250 g de sunca afumata de pui;
- 1 ou;
- 4 linguri de ulei;
- 2 linguri de cascaval ras;
- 2 linguri de coniac;
- 1 lingura de unt;
- 1 lingurita de busuioc tocat;
- 1 lingurita de cimbru;
- sare si piper.
Mod de Preparare Tort aperitiv cu sos de rosii si sunca de pui
- faina se amesteca cu oul, laptele, coniacul si putina sare, iar din aluatul obtinut se coc 8 clatite subtiri;
- rosiile se oparesc, se decojesc, se taie bucatele si se inabuse 10 minute in unt; se adauga apoi un praf de sare si de piper, cimbrul si busuiocul, se mai lasa putin pe foc si se da sosul deoparte;
- sunca se taie bucatele;
- se pune pe prima clatita o parte din sos si cateva bucatele de sunca, apoi cea de-a doua clatita, sos si sunca din nou, si tot asa pana se termina cu o clatita;
- se presara deasupra cascaval ras si se da la cuptor pentru 15 minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.