Mar umplut la cuptor
Marul, un aliment- medicament, aflat la loc de cinste din cele mai vechi vremuri, crud sau copt in cuptor, ramane un dulce sanatos, delicios si aromat pentru fiecare. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Topcita
Placinta cu branza din regiunea Dobrogei.
Ingrediente
- 500 g de faina;
- 1/2 pachetel de drojdie;
- 500 g de branza dulce;
- 500 g de telemea de vaci;
- 500 g de iaurt;
- 4 oua;
- zahar pudra;
- sare.
Mod de Preparare Topcita
- din faina, drojdie, putina sare si apa calda se face un aluat care se framanta si se lasa la dospit;
- se intinde apoi bine o foaie de 3-4 cm grosime, care se taie fasii de 4 cm latime;
- branza dulce se amesteca cu telemeaua si pasta obtinuta se pune pe mijlocul fiecarei fasii de aluat;
- fasiile se ruleaza si sulul format se taie la randul lui in cubulete de 2 cm, care se aseaza in tava; in fiecare cub se face cu degetul o adancitura;
- iaurtul se bate cu ouale si se toarna in adanciturile de pe cubulete, apoi tava se da la cuptor;
- la sfarsit, se cerne deasupra zaharul pudra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.