Tocmagi de orez prajiti
Sa ferbi 40 dramuri orez in lapte, dar sa fie gros; il pui pe o farfurie si il intinzi ca sa se racoreasca; apoi tai tocmagi de un deget de lungi si de jumatate de grosi; ii tavalesti in ou; ii presar ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Toci moldovenesti
Toci moldovenesti din cartofi.
Ingrediente
- 5 cartofi;
- 3 oua;
- 40 g de untura;
- marar verde;
- bicarbonat;
- sare si piper.
Mod de Preparare Toci moldovenesti
- cartofii se curata, se spala, apoi se rad si se amesteca bine cu ouale, mararul tocat marunt, bicarbonatul, sarea si piperul;
- se ia cate o lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie, in care s-a incins untura inainte, prajindu-se fiecare bucata de compozitie pe ambele parti in untura fierbinte.
Mod de servire
Se servesc fierbinti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.