Caviar cu vinete
Specialitate recomandata in trecut de Casa Capsa, aceasta este asemanatoare cu salata de vinete. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tocanita de ficat
Tocanita din ficat de porc cu patrunjel verde.
Ingrediente
- 500 g de ficat de porc;
- 3 cepe;
- 2 linguri de bulion;
- 40 ml de ulei;
- 200 ml de vin alb;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Tocanita de ficat
- ceapa se curata, se spala, se taie in rondele, apoi se inabusa in ulei, pe foc slab, intr-o cratita acoperita;
- se lasa aaa pana se fierbe ceapa, apoi se adauga bulionul si, dupa cateva minute, ficatul, taiat in bucati;
- se inabusa in continuare cam un sfert de ora, apoi se stinge cu vinul, se pipereaza, iar la sfarsit se presara patrunjelul tocat si sarea.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.