Oua umplute cu pasta de ansoa
Oua umplute cu pasta de ansoa, un aperitiv deosebit, usor de preparat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Supa rece de castraveti cu lapte batut
Reteta adaugata de catre
monica in data de
2015-09-30
1 vot
din Descriere Supa rece de castraveti cu lapte batut
Supa de castraveti cu lapte batut, inmiresmata cu usturoi, marar tocat si nuca maruntita.
Ingrediente
- 400 g de castraveti proaspeti;
- 600 ml de lapte batut (sau iaurt);
- 2 linguri de ulei;
- 4-5 catei de usturoi;
- 1 legatura de patrunjel sau marar;
- 50 g de miez de nuca;
- 100 ml de apa rece;
- sare si piper.
Mod de Preparare Supa rece de castraveti cu lapte batut
- castravetii se curata coaja si se taie bucatele, apoi se amesteca cu laptele batut (sau iaurtul) si cu apa;
- usturoiul se curata si se zdrobeste cu putina sare, apoi se adauga amestecului, alaturi de mararul (sau patrunjelul) taiat marunt, uleiul si piper dupa gust;
- se omogenizeaza supa si, inainte de servire, se presara deasupra cate o lingurita de nuca maruntita peste fiecare portie.
Mod de servire
Se serveste rece.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.