
Salata de cartofi noi cu verdeata si maioneza
Salata de cartofi noi cu maioneza, ceapa verde, usturoi, marar si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Supa de gris rumenit
Supa de gris rumenit, cu lapte si legume, servita cu patrunjel verde si crutoane.
Ingrediente
- 300 g de gris;
- 1 l de lapte;
- 250 g de morcovi;
- 200 g de pastarnac;
- 100 g de praz;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- 250 g de paine fara sare;
- sare.
Mod de Preparare Supa de gris rumenit
- zarzavatul se curata, se spala, se taie cubulete si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare;
- grisul se rumeneste intr-o tigaie, fara grasime; dupe ce devine de culoarea caramelei, se stinge cu zeama in care au fiert legumele, amestecand repede, sa nu se formeze cocoloase;
- se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se adauga laptele fierbinte, untul si legumele, lasand sa dea intr-un clocot;
- la masa se aduce cu patrunjel si crutoane din painea uscata in cuptor.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.