Polonice oltenesti
Bilute din pasta de ou fiert, cascaval si carne de carnat prajit, imbracate in verdeata si ardei rosu si servite in foi de ceapa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de ceapa
Supa de ceapa cu zarzavat.
Ingrediente
- 3 cepe;
- 2 morcovi;
- 1 pastarnac;
- 1 radacina de patrunjel;
- 100 g de telina;
- 75 ml de ulei;
- 1 lingura de faina;
- sare.
Mod de Preparare Supa de ceapa
- se curata ceapa, se spala, se taie pestisori si se caleste in ulei pana devine transparenta;
- se adauga faina, amestecand cu lingura de lemn, pentru a se evita formarea cocoloaselor;
- zarzavaturile se curata, se spala, se taie in bucatele mici si se fierb in apa cu sare, apoi se strecoara si se toarna cate putin peste ceapa, amestecand mereu;
- se mai fierbe, la foc mic, cam 20 de minute si se potriveste de sare.
Mod de servire
Se serveste fierbinte, cu crutoane.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.