Ciorba de potroace ilfoveana
Ciorba de tacamuri si maruntaie de pasare, dreasa cu galbenusuri de ou si servita cu leustean tocat fin deasupra. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa banateana cu maruntaie
Servita cu smantana si marar, supa banateana de maruntaie te imbie sa tot servesti.
Ingrediente
- 1,3 kg de maruntaie de pasare;
- 250 g de morcovi;
- 250 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac);
- 150 g de telina;
- 100 g de ceapa;
- 500 g de smantana;
- 100 g de marar;
- 100 g de orez;
- 100 g de untura;
- 60 g de sare.
Mod de Preparare Supa banateana cu maruntaie
- maruntaiele se curata si se spala;
- albitura, morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se taie in careuri mici;
- maruntaiele si zarzavatul se prajesc intr-un vas cu untura, dupa care se sting cu apa si se lasa la fiert;
- cand maruntaiele sunt pe jumatate fierte, se adauga orezul si sarea, lasand sa fiarba pana este gata;
- la servire se adauga smantana si mararul.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.