7,297 oferte
3,178 obiective

Sufleu de peste alb

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2014-07-31
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sufleu de peste alb

Sufleu de salau, la cuptor.

Ingrediente

  • 1/2 kg de file de salau;
  • 300 ml de lapte;
  • 2 oua;
  • 2 linguri de faina;
  • 50 g de unt;
  • sare.

Mod de Preparare Sufleu de peste alb

  • pestele se pune la fiert in apa rece cu sare, apoi se lasa sa se raceasca in apa in care a fiert si se trece prin masina de tocat;
  • faina se dilueaza cu apa, dupa care se adauga galbenusurile si tocatura de peste;
  • albusurile se bat spuma si se adauga compozitiei, apoi se pune tot amestecul intr-un vas uns cu unt, care se da la cuptor, la bain-marie.

Mod de servire

Se serveste cu cartofi piure sau natur.

+ adauga comentariu pentru Sufleu de peste alb COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania