Placinta ciobaneasca
Inventie ardeleneasca, coapta molcom la cuptor si mancata-ncetisor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sufleu de peste alb
Sufleu de salau, la cuptor.
Ingrediente
- 1/2 kg de file de salau;
- 300 ml de lapte;
- 2 oua;
- 2 linguri de faina;
- 50 g de unt;
- sare.
Mod de Preparare Sufleu de peste alb
- pestele se pune la fiert in apa rece cu sare, apoi se lasa sa se raceasca in apa in care a fiert si se trece prin masina de tocat;
- faina se dilueaza cu apa, dupa care se adauga galbenusurile si tocatura de peste;
- albusurile se bat spuma si se adauga compozitiei, apoi se pune tot amestecul intr-un vas uns cu unt, care se da la cuptor, la bain-marie.
Mod de servire
Se serveste cu cartofi piure sau natur.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.