
Bors de fasole vere cu taitei de casa
Cu discrete arome de usturoi si cimbru, borsul de fasole verde cu taitei se presara cu leusean si se serveste cu pofta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Spanac cu ciuperci la cuptor
Spanac cu ciuperci si cascaval ras la cuptor, o garnitura interesanta si gustoasa.
Ingrediente
- 4 kg de spanac;
- 300 g de ciuperci;
- 200 g de unt;
- 300 g de cascaval;
- 100 g de pesmet;
- 100 g de sare.
Mod de Preparare Spanac cu ciuperci la cuptor
- spanacul se curata, se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa clocotita cu sare; cand e gata, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca;
- ciupercile se taie felii si se calesc in putin unt;
- spanacul se toaca si se amesteca apoi cu ciupercile;
- acest amestec se pune intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet, iar deasupra se rade cascavalul;
- se introduce tava in cuptor si se tine cca. 30 de minute;
- inainte de servire se taie in portii si se stropeste cu unt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.