Fusecuri cu rom
Fursecuri cu nuca si rom. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sos romanesc
Prepararea acestui sos in mod traditional necesita grasime pentru a rumeni faina si ceapa. Daca se formeaza cocoloase, se va trece sosul prin strecuratoare direct peste felul de mancare pregatit.
Ingrediente
- 1 lingura unt (untdelemn);
- 1 lingura faina;
- 1 ceasca cu supa de carne;
- 1 ceapa;
- 1 pahar suc de rosii;
- 1 lingurita sare.
Mod de Preparare Sos romanesc
- se toaca ceapa marunt de tot;
- se incinge untul;
- se adauga faina cu praful de sare;
- dupa ce faina s-a rumenit putin, se adauga ceapa;
- daca au capatat o culoare maronie, se sting cu supa si se lasa sa fiarba pana se leaga un pic;
- atunci se pune sucul de rosii si iarasi se fierbe pana se face o pasta.
Mod de servire
Se serveste cald, la glisat friptura.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.