Bors pescaresc
Despre borsul pescaresc se spune ca tot farmecul sau sta in modul de servire-pestele se scoate pe o farfurie ornata pe margine cu legume din ciorba si se mananca primul, apoi zeama de mujdei de usturo ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sos de macris
Sos de macris, un sos revigorant de primavara.
Ingrediente
- 1 farfurie de macris;
- 2 linguri de faina;
- 1 ceasca cu zeama de carne;
- 1 lingura de unt;
- 2 linguri de smantana;
- sare.
Mod de Preparare Sos de macris
- se toaca macrisul si se prajeste in unt, apoi se adauga faina si smantana;
- se pune zeama de carne, se sareaza si se lasa la fiert pana scade.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.