Branza zburata
Laptele de vaca indata ce se va mulge sa se puie pe foc sa fearba; si ferband, iei lapte acru de oi cu un polonic, il pui in lapte pana ce cuprinde laptele deasupra si-l lasi de ferbe pana ce se coras ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Snitele umplute cu garnitura de cartofi
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2014-07-31
2 voturi
din Descriere Snitele umplute cu garnitura de cartofi
Rulada de snitel umpluta cu amestec de rosii, ceapa si ardei, servita cu garnitura de cartofi.
Ingrediente
- 2 bucati de carne pentru snitele;
- 4 cepe;
- 2 rosii;
- 2 ardei grasi rosii;
- 1/2 kg de cartofi;
- 250 ml de vin;
- ulei;
- 2 crengute de cimbru;
- 50 g de unt;
- sare.
Mod de Preparare Snitele umplute cu garnitura de cartofi
- se taie doua cepe si rosiile marunt, iar ardeii cubulete, apoi se pun pe foc, cu putin ulei si apa, si se fierb pana devin foarte scazute;
- cu pasta obtinuta, se umplu bucatile de carne, care dupa aceea se leaga si pun intr-o tava, cu apa, ulei si vin;
- peste fiecare snitel se pune o crenguta de cimbru, iar pe langa rulade, in tava se adauga si celelalte 2 cepe, taiate marunt, apoi se da tava la cuptor;
- cartofii se curata si se pun intregi la fiert, in apa cu sare, timp de 20 de minute; dupa aceea, se scurg, se taie, se ung cu unt si se dau la cuptor, pana devin aurii;
- cand sunt gata, se servesc impreuna cu snitelele umplute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.