
Rata pe varza
Un preparat cunoscut si apreciat deopotriva, rata pe varza poate fi o buna alegere pentru o cina cu invitati. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Scrumbii invartite
Fileuri de scrumbie in sos de bulion, mustar si ienibahar, cu foi de dafin si lamaie.
Ingrediente
- 2 scrumbii;
- 1 lamaie;
- 50 g de bulion;
- 2-3 lingurite de mustar;
- 2 foi de dafin;
- ienibahar;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Scrumbii invartite
- scrumbiile se curata, li se scot viscerele si se pun la desarat, apoi, cu ajutorul unui cutit foarte subtire, se taie carnea in fileuri;
- fiecare fasie se invarte in forma unui melc si se fixeaza cu ajutorul unei scobitori;
- bulionul si mustarul se freaca cu ulei si ienibahar pana se obtine un sos rosiatic, care se toarna peste "melcii" din peste;
- intre bucati se pun foile de dafin si felii de lamaie fara coaja si samburi, condimentandu-se cu sare si piper dupa gust;
- se lasa cateva zile la rece, pentru macerare.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.