Sos de harpacica pentru rasol
Sa pui intr-o tigaie putin unt si sa-l topesti; apoi sa pui trei linguri de faina si doua linguri de harpacica taiata maruntel si sa fearba putin pe jaratic; apoi pui ceapa, putina smantana si otet, p ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Scovergi cu telemea
Scovergi umplute cu branza frecata cu ou.
Ingrediente
- 1 kg de faina;
- 300 g telemea de vaca;
- 1 ou;
- 25 g de drojdie;
- 100 g smantana;
- 50 ml de ulei;
- sare.
Mod de Preparare Scovergi cu telemea
- se prepara aluatul din faina, drojdia dizolvata in putina apa calduta si o lingurita de sare, se lasa sa creasca, dupa care se framanta pe o planseta tapetata cu faina;
- se sfarama branza sau se da pe razatoare, apoi se amesteca bine cu oul;
- se taie aluatul in opt bucati egale, dupa care fiecare bucata se intinde, se asterne umplutura, se acopera si se mai lasa o jumatate de ora la dospit;
- se infierbanta uleiul intr-o tigaie, apoi se pun la prajit scovergile, pe ambele parti, dupa care se scot si se lasa pe o bucata de hartie , sa se scurga bine uleiul din ele.
Mod de servire
Se servesc calde, eventual cu cate o lingura de smantana deasupra sau alaturi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.