Papricas ardelenesc de pui
Papricasul ardelenesc de pui cu smantana si patrunjel verde se fierbe domol la cuptor si se mananca incetisor, ca sa iti priasca. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sarmalute mincinoase
Sarmalute in foi de varza, cu orez si stafide.
Ingrediente
- 200 g de orez;
- 50 g de stafide;
- 250 g de ceapa;
- 2 kg de varza acra;
- 50 g de bulion;
- 100 ml de ulei;
- 10 g de marar;
- 10 g de sare;
- 3 g de piper.
Mod de Preparare Sarmalute mincinoase
- orezul se pune la fiert;
- ceapa se taie si se prajeste, iar mararul se toaca;
- dupa ce orezul s-a fiert, se lasa putin la racit, apoi se adauga stafidele, bulionul, ceapa, mararul, piperul si sarea;
- cu amestecul rezultat se umplu foile de varza si se fac sarmalutele, care se baga la cuptor.
Mod de servire
Se servesc cu mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.