Tarta de praz cu cascaval afumat
Tarta de praz cu cascaval, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sarmale cu fasole
Sarmale in foi de vita, umplute cu amestec de fasole, naut, orez si linte.
Ingrediente
- 200 g de fasole alba boabe;
- 200 g de naut;
- 250 g de orez;
- 250 g de linte;
- 1 morcov;
- 3 cepe;
- frunze de vita-de-vie;
- suc de rosii;
- patrunjel verde;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Sarmale cu fasole
- fasolea si nautul se spala si se pun la fiert; prima apa se arunca, apoi se lasa la fiert pana se inmoaie bobul;
- cepele se curata, se spala, se taie marunt si se calesc in ulei;
- se incorporeaza fasolea, nautul, orezul si lintea si se lasa putin la calit;
- morcovul se da pe razatoarea mica si se adauga peste amestecul obtinut; se condimenteaza dupa gust;
- se formeaza sarmale in foi de vita, care se aseaza intr-o oala (nu mai mult de 3 randuri) si peste care se toarna apa si suc de rosii, lasandu-le la fiert.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.