
Cartofi copti cu sos de mustar si marar
Cartofi copti cu usturoi si boia dulce, in sos de mustar cu marar. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Sarlota de macaroane cu vinete
Sarlota de macaroane cu oua si parmezan imbracate in vinete prajite, servita cu sos de rosii.
Ingrediente
- 300 g de macaroane;
- 500 g de vinete;
- 200 ml de sos de rosii;
- 2 oua;
- 50 g de parmezan ras;
- verdeata;
- sare si piper.
Mod de Preparare Sarlota de macaroane cu vinete
- vinetele se curata de coaja, se taie felii subtiri, se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare sa-si lase apa;
- dupa jumatate de ora, se clatesc, se zvanta si se rumenesc putin in ulei, pana devin aurii;
- macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca bine cu 1 lingura de ulei, ouale batute cu sare si piper, parmezanul ras;
- cu feliile de vinete se captuseste un vas uns cu ulei, iar inauntru se toarna macaroanele, indesand bine amestecul;
- deasupra macaroanelor se aseaza restul de felii de vinete, iar peste ele se pune o hartie pergament, decupata dupa forma vasului, dandu-se la cuptor pentru 30 de minute;
- cand sarlota e gata, se rastoarna pe un platou si se serveste cu sos de rosii alaturi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.