Mazare verde cu marole capatane
Tai marolele in patru parti si le oparesti cu apa clocotita; scurgi apa, apoi pui in tingire unt sau grasime si un rand de mazare verde si un rand de marole, si la mijloc un pui prajit si lasi sa scad ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata de rosii moldoveneasca
Pentru a beneficia din plin de o salata de rosii moldoveneasca, autentic calitativa, trebuie alese rosiile de gradina, care au o culoare intensa, usor inchisa. Salata de rosii se va consuma imediat dupa preparare pentru ca ulterior isi pierde din proprietatile nutritive. In zona Moldovei, salata de rosii alterneaza ideal cu musacaua de cartofi moldoveneasca.
Ingrediente
- 500 g de rosii;
- 2-3 ardei grasi;
- 1 ceapa;
- 1 legatura de marar;
- 2 linguri de ulei;
- 1 lingura zeama de lamaie;
- sare dupa gust.
Mod de Preparare Salata de rosii moldoveneasca
- rosiile, ardeii si ceapa se spala bine, se lasa la scurs si se taie felii subtiri;
- se asaza in salatiera in straturi;
- se presara sare dupa gust;
- se adauga ulei si zeama de lamaie;
- la final se presara mararul, taiat foarte marunt.
Mod de servire
Se serveste ca atare sau ca si garnitura pentru diferite tipuri de fripturi, alaturi de un pahar cu vin alb sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.