Tocanita hunedoreana
La Hunedoara, tocanita se prepara din carne de porc si sos de mustar si smantana si e gustoasa de-ti vine sa-ti lingi degetele. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Salata cu omleta si sos de smantana
Reteta adaugata de catre
claudia.mirela in data de
2012-07-20
2 voturi
din Descriere Salata cu omleta si sos de smantana
Fasii de omleta cu cascaval si sos de smantana cu verdeturi, pe pat de salata verde.
Ingrediente
- 1 capatana de salata verde;
- 3 oua;
- 70 g de cascaval;
- 1 lingura de unt;
- 1 lingura de smantana;
- 1 lingura de mustar;
- 1 lingura de otet;
- 2 linguri de ulei;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de marar;
- sare si piper.
Mod de Preparare Salata cu omleta si sos de smantana
- ouale se bat cu sare si piper, se incorporeaza cascavalul ras si se prajesc in unt 3 omlete de grosimea unei clatite; cand sunt gata, se taie fasii si se pun deoparte;
- salata se curata, se spala si se taie in bucati mai mari;
- smantana se amesteca cu mustarul, otetul si uleiul, se adauga verdeata tocata, apoi se potriveste de sare si piper si se omogenizeaza sosul;
- peste frunzele de salata se aseaza fasiile de omleta si sosul de smantana si se serveste.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.