Pastrama de oaie
Mancare valaha, de consumat toamna, cu un pahar de must. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata cu crutoane, ansoa si cascaval
Salata de crutoane, ansoa, cascaval, cu maioneza, salata verde si ridichi.
Ingrediente
- 1 borcanel cu ansoa;
- 200 g de cascaval afumat;
- 4-5 felii de paine;
- 1 salata verde;
- 3 lingurite de mustar;
- 100 ml de ulei;
- 10 ridichi;
- sare si piper.
Mod de Preparare Salata cu crutoane, ansoa si cascaval
- painea se taie cubulete, se aseaza pe o tava si se da la cuptor sa se rumeneasca pentru 20 de minute;
- salata se spala, se taie fasii si se aseaza pe un platou;
- galbenusurile crude se amesteca treptat cu uleiul, mustarul, un praf de sare si unul de piper, pana se obtine maioneza;
- dupa ce crutoanele s-au rumenit, se lasa sa se raceasca si se amesteca apoi cu cascavalul taiat cubulete;
- se rastoarna peste salata verde, dupa care se aseaza bucatelele de peste si se toarna maioneza;
- salata se decoreaza cu jumatati de ridichi si smocuri de salata verde.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.