7,297 oferte
3,178 obiective

Salata cu crutoane, ansoa si cascaval

Reteta adaugata de catre monica in data de 2013-12-02


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Salata cu crutoane, ansoa si cascaval

Salata de crutoane, ansoa, cascaval, cu maioneza, salata verde si ridichi.

Ingrediente

  • 1 borcanel cu ansoa;
  • 200 g de cascaval afumat;
  • 4-5 felii de paine;
  • 1 salata verde;
  • 3 lingurite de mustar;
  • 100 ml de ulei;
  • 10 ridichi;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Salata cu crutoane, ansoa si cascaval

  • painea se taie cubulete, se aseaza pe o tava si se da la cuptor sa se rumeneasca pentru 20 de minute;
  • salata se spala, se taie fasii si se aseaza pe un platou;
  • galbenusurile crude se amesteca treptat cu uleiul, mustarul, un praf de sare si unul de piper, pana se obtine maioneza;
  • dupa ce crutoanele s-au rumenit, se lasa sa se raceasca si se amesteca apoi cu cascavalul taiat cubulete;
  • se rastoarna peste salata verde, dupa care se aseaza bucatelele de peste si se toarna maioneza;
  • salata se decoreaza cu jumatati de ridichi si smocuri de salata verde.

+ adauga comentariu pentru Salata cu crutoane, ansoa si cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania