Pasta din branza de vaci
Pasta din branza de vaci cu ceapa, maioneza si boia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata ardeleneasca
O reteta clasica din zona Ardealului, racoroasa si gustoasa, mai potrivita vara decat iarna.
Ingrediente
- 1 capatana mare de salata verde;
- 1 lingura de otet;
- sare dupa gust;
- 1 lingurita de zahar;
- ½ lingurita de boia;
- 1 lingura de ulei;
- 2 linguri de apa.
Mod de Preparare Salata ardeleneasca
- se pregateste un sos din otet, sare, zahar, boia, ulei si apa si se amesteca foarte bine;
- salata se taie fasiute subtiri si se aseaza in castron;
- se toarna sosul peste salata;
- se amesteca bine.
Mod de servire
Se serveste cu friptura si piure de cartofi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.