Antricot de vitel pane
Antricot de vitel pane, preparat ca in Ardeal. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Rezervatia forestiera (tisa) Padurea TudoraBotosani
- Rezervatia naturala Poiana cu narcise de pe sesul MogosenilorBistrita-Nasaud
- Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la VidolmAlba
- Casa La elefant din TimisoaraTimis
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salam de biscuiti
Salam de biscuiti cu cacao si nuca, un desert excelent pentru orice zi.
Ingrediente
- 400 g de biscuiti;
- 200 g de zahar pudra;
- 25 g de cacao;
- 100 g de miez de nuca;
- 200 g de rahat.
Mod de Preparare Salam de biscuiti
- biscuitii se rup marunt, iar miezurile de nuca se taie cu cutitul;
- rahatul se pune la topit cu putina apa, la foc mic;
- dupa ce acesta a devenit o pasta moale, se adauga biscuitii, nucile si cantitatea de cacao; se amesteca bine pana ce compozitia devine omogena, apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin;
- pe o coala curata de hartie se pune zaharul pudra, intins intr-un strat mai gros, pe o lungime pe care o dorim (in forma de salam);
- se toarna apoi compozitia si se ruleaza, dandu-se forma de salam;
- se lasa sa se raceasca si se serveste taiat felii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.