7,297 oferte
3,178 obiective

Rata cu legume si vin

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-09-30
6.0/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rata cu legume si vin

Pulpe de rata cu cartofi, morcovi si ceapa, prajite si inmiresmate cu vin alb si foi de dafin.

Ingrediente

  • 2 pulpe de rata;
  • 4 cartofi;
  • 6 morcovi;
  • 2 cepe rosii;
  • 1/2 l de vin alb;
  • 2 foi de dafin;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Rata cu legume si vin

  • cartofii si morcovii se curata, se taie rondele si se prajesc in ulei incins;
  • se adauga ceapa maruntita si se lasa pe foc pana se inmoaie;
  • legumele se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas se prajeste carnea;
  • dupa ce s-a rumenit, se adauga legumele prajite, se toarna vinul, se pun foile de dafin, se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba inabusit, pe foc mic, inca 40 de minute.

+ adauga comentariu pentru Rata cu legume si vin COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania