Muschi picant ca la Sighisoara
Snitel de vita cu ou si cascaval ras. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pulpa de berbec cu sos vanatoresc
O friptura deosebita, de gatit musafirilor.
Ingrediente
- 1, 2 kg de pulpa de berbec cu os;
- 125 g de ceapa;
- 125 g de morcovi;
- 100 g de untura;
- 125 g de faina;
- 25 ml de otet;
- 125 g de smantana;
- 12 g de usturoi;
- 25 g de zahar;
- 25 g de mustar;
- cateva foi de dafin;
- 25 g de sare.
Mod de Preparare Pulpa de berbec cu sos vanatoresc
- usturoiul se curata, ceapa si morcovii se taie felii;
- pulpa se impaneaza cu catei de usturoi, se sareaza si se prajeste intr-un vas; se scoate apoi pe o farfurie;
- in untura ramasa se caleste faina, apoi ceapa si morcovii;
- se sting cu mustar, otet si apa calda;
- se potriveste de sare si se pune carnea prajita, cu care se mai fierbe cca. 1 ora;
- sosul se strecoara, se introduc foile de dafin, zaharul si smantana si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Mod de servire
Se serveste cu garnitura de macaroane.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.