7,297 oferte
3,178 obiective

Pulpa de berbec cu sos vanatoresc

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-16
8.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pulpa de berbec cu sos vanatoresc

O friptura deosebita, de gatit musafirilor.

Ingrediente

  • 1, 2 kg de pulpa de berbec cu os;
  • 125 g de ceapa;
  • 125 g de morcovi;
  • 100 g de untura;
  • 125 g de faina;
  • 25 ml de otet;
  • 125 g de smantana;
  • 12 g de usturoi;
  • 25 g de zahar;
  • 25 g de mustar;
  • cateva foi de dafin;
  • 25 g de sare.

Mod de Preparare Pulpa de berbec cu sos vanatoresc

  • usturoiul se curata, ceapa si morcovii se taie felii;
  • pulpa se impaneaza cu catei de usturoi, se sareaza si se prajeste intr-un vas; se scoate apoi pe o farfurie;
  • in untura ramasa se caleste faina, apoi ceapa si morcovii;
  • se sting cu mustar, otet si apa calda;
  • se potriveste de sare si se pune carnea prajita, cu care se mai fierbe cca. 1 ora;
  • sosul se strecoara, se introduc foile de dafin, zaharul si smantana si se mai lasa sa fiarba 10 minute.

Mod de servire

Se serveste cu garnitura de macaroane.

+ adauga comentariu pentru Pulpa de berbec cu sos vanatoresc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania