Supa rece de castraveti cu lapte batut
Supa de castraveti cu lapte batut, inmiresmata cu usturoi, marar tocat si nuca maruntita. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Pui umplut cu mazare si ciuperci
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2016-06-30
2 voturi
din Descriere Pui umplut cu mazare si ciuperci
Pui umplut cu piure de mazare si ciuperci, la cuptor.
Ingrediente
- 1 pui de 1 kg;
- 400 g de mazare boabe;
- 400 g de ciuperci;
- 100 ml de vin alb sec;
- 50 ml de ulei;
- 50 g de unt;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pui umplut cu mazare si ciuperci
- puiul se curata, se spala, i se scot maruntaiele si se freaca bine cu sare, atat in afara, cat si in interior;
- mazarea se alege si se spala, apoi se caleste intr-o cratita cu unt incins, amestecand mereu, sa nu se arda;
- dupa cateva minute, se adauga ciupercile, curatate, spalate si tocate marunt;
- se lasa sa fiarba inabusit in continuare, in zeama pe care o lasa ciupercile, pana ce aceasta scade aproape de tot, apoi se ia de pe foc, se sareaza, se pipereaza si se freaca bine cu lingura, pana se obtine un fel de piure, cu care se umple puiul;
- acesta se pune intr-o tava cu ulei si se da la cuptor, la foc moderat, cam o jumatate de ora; din cand in cand, se stropeste puiul cu sosul format, iar dupa un sfert de ora se toarna peste el si vinul.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.