Sos ardelenesc de mustar
Sos de mustar cu smantana si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Piure de castane
Piure de castane servit cu frisca.
Ingrediente
- 40 de castane;
- 300 g de zahar;
- 2 linguri de rom;
- 3 foi de gelatina;
- 125 g de frisca.
Mod de Preparare Piure de castane
- se cresteaza coaja castanelor si se pun la fiert cu apa rece; dupa 15 minute, se curata usor de coaa, apoi se fierb, se trec prin masina de tocat si prin sita;
- se prepara un sirop din zahar si 1/2 pahar de apa si se fierbe cu castanele pana se ingroasa;
- se adauga romul, frisca si foile de gelatina inmuiate in apa clocotita; se amesteca, se toarna intr-o forma umezita si se lasa doua-trei ore la congelator;
- se serveste garnisita cu ciocolata rasa si frisca.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.