Ciorba cu perisoare din pate de soia
Ciorba de legume cu perisoare din pate de soia cu nuca. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Peste impachetat
Peste umplut cu ceapa si usturoi, copt cu slanina, sunca afumata si cimbru si servit cu mujdei frecat cu smantana.
Ingrediente
- 2 pesti (400 g - macrou sau caras);
- 200 g de slanina afumata;
- 200 g de sunca afumata;
- 2 fire de cimbru;
- 1 ceapa mica;
- 3-4 catei de usturoi;
- sare si piper.
Mod de Preparare Peste impachetat
- pestele se curata, se spala si se presara cu sare si piper;
- ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun in interiorul pestilor;
- acestia se aseaza pe cate o folie de aluminiu pentru gatit, pe feliute de slanina si sunca, impreuna cu cimbrul, apoi se impacheteaza si se aseaza intr-o tava cu putina apa si ulei;
- se coc la foc potrivit 30-35 de minute, dupa care se servesc, cat sunt calzi, cu mujdei de usturoi frecat cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.