Fusecuri cu rom
Fursecuri cu nuca si rom. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Perisoare de miel cu sos de lamaie
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2012-05-08
3 voturi
din Descriere Perisoare de miel cu sos de lamaie
Perisoare din carne de miel cu ceapa, usturoi si patrunjel verde, in sos de lamaie.
Ingrediente
- 600 g de carne de miel tocata;
- 50 g de orez;
- 1 ceapa;
- 2 catei de usturoi;
- 3 oua;
- 1/2 legatura de patrunjel verde;
- 1 lamaie;
- 500 ml de supa de legume;
- 25 g de unt;
- sare si piper.
Mod de Preparare Perisoare de miel cu sos de lamaie
- orezul se fierbe timp de 10 minute in apa cu sare, apoi se scurge;
- dupa ce se raceste, se pune intr-un castron, impreuna cu carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit si patrunjelul taiat fin;
- se incorporeaza un albus de ou, se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine; din compozitia rezultata, se modeleaza perisoare potrivit de mari;
- supa de legume se pune pe foc, intr-o oala cu peretii largi; se adauga untul si se introduc perisoarele, care se lasa sa fiarba, la foc mic, timp de 20 de minute; cand sunt gata, se scot cu spumiera, iar zeama se pastreaza;
- separat, se bat 2 galbenusuri de ou cu zeama de lamaie, dupa care se dilueaza cu zeama in care au fiert perisoarele;
- compozitia se incalzeste pana incepe sa fiarba, apoi se toarna peste perisoare si se serveste imediat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.