Placinta dobrogeana cu dovleac
Placinta din dovleac copt inmiresmat cu vanilie si scortisoara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Perisoare de carne cu sos de legume
Reteta adaugata de catre
andrada28 in data de
2012-07-27
7 voturi
din Descriere Perisoare de carne cu sos de legume
Perisoare de carne in sos de morcovi, rosii, telina, patrunjel, ardei si cartofi, presarate cu verdeata.
Ingrediente
- 2 morcovi;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1 telina;
- 1-2 cartofi;
- 1 ardei gras;
- 2 rosii;
- 200 g de carne macra de vita sau de pui;
- 50 ml de lapte;
- 1 lingura de orez;
- 1 felie de paine;
- 1 galbenus;
- 1 lingurita plina cu varf de unt;
- patrunjel frunze si alte verdeturi;
- sare.
Mod de Preparare Perisoare de carne cu sos de legume
- legumele se curata, se taia felii subtiri si se fierb in 200-300 ml de apa, intr-un vas cu capac;
- dupa ce au fiert bine, se scurge zeama, apoi se trec printr-o sita, in piureul obtinut adaugandu-se untul, apa in care au fiert si sare;
- se mai lasa pe foc inca 15-20 de minute, pana cand sosul capata consistenta unei creme, apoi se da deoparte si se adauga patrunjel tocat;
- carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in lapte; se adauga sare dupa gust si verdeata tocata, orezul spalat si galbenusul;
- compozitia obtinuta se omogenizeaza si se fac din ea perisoare, care se fierb apoi in apa clocotita, timp de 15-20 de minute;
- dupa ce sunt gata, se toarna sosul peste si se presara verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.