7,297 oferte
3,178 obiective

Pastrav cu sos de vin si ciuperci

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2014-01-05


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pastrav cu sos de vin si ciuperci

Pastrav fiert in vin, cu garnitura de ciuperci gatite cu ceapa, servit cu lamaie si verdeata.

Ingrediente

  • 1 pastrav;
  • 2 pahare de vin alb;
  • 150 g de ciuperci;
  • 2 cepe;
  • 2 linguri de unt;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 1 lingura de faina;
  • sare.

Mod de Preparare Pastrav cu sos de vin si ciuperci

  • pestele se curata, se spala si se se pune la fiert pentru 15 minute in vin alb si o bucatica de unt,
  • ceapa si ciupercile se curata, se taie marunt si se calesc in unt; se presara si faina, apoi se stinge cu vinul in care a fiert pastravul si se lasa totul pe foc timp de 20 de minute, pana scade vinul;
  • se aseaza pestele pe un platou, impreuna cu garnitura, decorandu-se cu lamaie si presarandu-se deasupra verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Pastrav cu sos de vin si ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania