Tocanita speciala de bureti ca la Galati
Tocanita de bureti cu marar si patrunjel, stropita cu vin si condimentata cu cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pasca moldoveneasca
Rapida si gustoasa, de pus pe masa in zilele de Pasti.
Ingrediente
- 400 g de zahar tos, foarte vanilat;
- 100 g de unt;
- 2 galbenusuri;
- 400 g de branza de vaci;
- 100 ml de smantana;
- 150 g de migdale macinate;
- coaja de portocala rasa si zaharisita, stafide, dupa gust.
Mod de Preparare Pasca moldoveneasca
- se freaca untul crema;
- se freaca branza crema;
- se adauga, pe rand, la unt, galbenusurile, zaharul, smantana, branza, migdalele, coaja de portocala, stafidele, si se amesteca;
- se leaga strans rezultatul intr-un servet curat, se asaza pe un fund de lemn, inclinat, cu o greutate plata de 5-6 kg deasupra, ca sa-i scoata apa;
- se lasa la rece timp de opt-zece ore.
Mod de servire
Se serveste cu piscoturi sau biscuiti deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.