Varza a la Teleorman
Varza calita in straturi, cu carne de porc si sos de rosii - o inventie teleormaneana interesanta si satioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Papanasi moldovenesti
Papanasii prajiti, de origine moldoveneasca, sunt replica papanasilor de familie austro-ungara.
Ingrediente
- 2 linguri de gris;
- 400 g de branza de vaci;
- 2 linguri de faina;
- 2 oua.
- untura pentru prajit;
- sare.
Mod de Preparare Papanasi moldovenesti
- se separa galbenusurile de albusuri;
- se bat albusurile spuma;
- se freaca bine branza cu galbenusurile, faina, gris, sare, iar la sfarsit se adauga albusurile;
- se incinge untura;
- se fac galustisoare turtite de papanasi, se trece degetul aratator prin faina si se roteste circular pentru a obtine un cerc in mijloc, apoi se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc;
- pe masura ce se prajesc, se scot si se pun pe o bucata de hartie pentru a se scurge de excesul de grasime.
Mod de servire
Se servesc cu smantana sau dulceata de fragute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.