Castraveti umpluti
Castraveti umpluti cu ciuperci si verdeata, fierti si serviti cu smantana. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Paine cu costita si ceapa la cuptor
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2016-06-30
1 vot
din Descriere Paine cu costita si ceapa la cuptor
Paine cu ceapa, costita, branza si smantana la cuptor.
Ingrediente
- 200 g de costita afumata;
- 8 felii de franzela;
- 1 ceapa mare;
- 100 g telemea de vaca;
- 3 oua;
- 250 g de smantana;
- 20 g de unt;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Paine cu costita si ceapa la cuptor
- feliile de paine se prajesc, fara sa se arda, pe plita sau in toaster;
- costita se taie in bucatele mici, care se prajesc intr-o tigaie;
- cand se rumeneste, se adauga ceapa, curatata, spalata si tocata marunt; se caleste cateva minute, apoi se ia de pe foc;
- telemeaua se da pe razatoare, iar patrunjelul se toaca marunt;
- se bat bine ouale cu smantana si se potrivesc de sare si piper;
- se unge un vas de Jena cu unt, se aaaza feliile de paine, iar peste ele se pun costita, ceapa, branza rasa, dupa care se toarna sosul;
- se da la cuptor, cu capacul pus, o jumatate de ora la foc slab.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.