Oua umplute cu pasta de ansoa
Oua umplute cu pasta de ansoa, un aperitiv deosebit, usor de preparat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ochiuri romanesti cu sos de vin
Ochiuri gatite in apa, cu sos de vin si mustar.
Ingrediente
- 6 oua;
- 1 pahar de vin alb;
- 1 lingurita de faina;
- 1 lingurita de unt;
- 1 pahar de apa;
- 1 lingurita de mustar;
- sucul de la jumatate de lamaie;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ochiuri romanesti cu sos de vin
- untul se topeste intr-un vas, apoi se adauga faina si se stinge totul cu apa si cu vin, amestecand pana se obtine un sos; se adauga sare si piper, lasandu-l sa fiarba putin, apoi se ia de pe foc;
- sosul se mixeaza cu mustarul si cu sucul de lamaie;
- ouale se pun ca pentru ochiuri intr-o cratita cu apa care fierbe si se lasa cateva minute;
- se scot cu o lingura cu gauri, se aseaza pe un platou si se toarna sosul peste ele.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.