Rata pe varza
Un preparat cunoscut si apreciat deopotriva, rata pe varza poate fi o buna alegere pentru o cina cu invitati. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Vitel cu crema de cimbru
Friptura de vitel la cuptor, cu crema de cimbru.
Ingrediente
- 2 antricoate de vitel;
- 1 cana de lapte;
- 3 galbenusuri;
- 200 g de unt;
- 1 ramura de cimbru;
- sare si piper.
Mod de Preparare Vitel cu crema de cimbru
- laptele se pune pe foc si, dupa ce a fiert, se da la o parte si sa adauga ramura de cimbru; se lasa sa stea asa timp de 15 minute, apoi se pune din nou la foc mic si se lasa sa fiarba, pana devine concentrat;
- carnea se prajeste in 50 g de unt topit, apoi se da la cuptor, unde se lasa 35 de minute;
- dupa ce laptele a scazut, se adauga galbenusurile si se amesteca; pe masura ce crema se ingroasa, se reduce focul si se pune restul untului, repartizat in cantitati mici, amestecand continuu; se potriveste de sare si piper (si se pastreaza calda la bain-marie);
- cand friptura este gata, se aseaza pe o farfurie, iar alaturi se toarna crema de cimbru.
Mod de servire
Se serveste cu cartofi fierti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.