Crochete de morcovi
O garnitura deosebita, crochetele de morcovi cu branza si ou au un gust delicios si un aspect interesant. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Manastirea Agapia (Agapia Noua sau Agapia din Vale)Neamt
- Bustul lui Nichita Stanescu din PloiestiPrahova
- Casa memoriala Simeon Florea Marian din SuceavaSuceava
- Casa memoriala Eusebiu Camilar din UdestiSuceava
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rata pe varza
Un preparat cunoscut si apreciat deopotriva, rata pe varza poate fi o buna alegere pentru o cina cu invitati.
Ingrediente
- 1 rata;
- 2 kg de varza acra;
- 200 g de untura;
- 100 g de rosii;
- 20 g de sare;
- 1 g de piper boabe.
Mod de Preparare Rata pe varza
- rata se curata, se sareaza, se aseaza intr-o tava cu untura si se introduce la cuptor, pentru frigere; din cand in cand, se stropeste cu untura si se intoarce pana este gata;
- separat, se taie varza foarte subtire si impreuna cu untura si boabele de piper se introduce la cuptor, unde se gratineaza cca. 80%;
- cand este aproape gata, se pun rosiile;
- in momentul servirii, rata se taie in portii, se aseaza pe varza si pe deasupra se pun rosii; se stropeste cu sosul rezultat de la frigerea ratei.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.