Crema de branza de vaci cu morcovi si mere
Crema de branza de vaci cu morcovi, mar, miere de albine si smantana, decorata cu felii de piersici. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Medalion ardelenesc cu ciuperci
Gatit din muschi de porc si ciuperci, medalionul ardelenesc este un preparat delicios.
Ingrediente
- 800 g de muschi de porc;
- 250 g de ciuperci;
- 150 g de ceapa;
- 75 g de faina;
- 50 g de untura;
- 200 g de smantana;
- 5 ml de bulion;
- 25 g de verdeata;
- 250 ml de supa;
- 2 g de boia de ardei;
- 25 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Medalion ardelenesc cu ciuperci
- carnea se transeaza in 10 bucati;
- ciupercile se taie marunt;
- carnea se caleste in grasime, in care se adauga ciupercile, bulionul, piperul si se stinge cu supa; se lasa la fiert;
- se serveste cu verdeata, smantana si garnitura, dupa preferinta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.