Supa de rosii cu galuste de gris
Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tuslama de burta
O mancare dobrogeana din burta si carne de vita.
Ingrediente
- 400 g de burta de vaca;
- 1 kg de picior de vaca;
- 3-4 morcovi;
- 1 radacina de patrunjel;
- 200 g de telina;
- 2 cepe;
- 3 foi de dafin;
- 2 linguri de f`in`
- 100 ml de ulei;
- 2 oua;
- 30 ml de otet;
- sare.
Mod de Preparare Tuslama de burta
- burta si piciorul de vaca se spala bine si se freaca cu sare pana se albesc; se oparesc, se spala din nou, se curata si se pun la fiert;
- dupa 3 ore de fiert, se pun 200 g morcovi, patrunjelul, telina, ceapa, foile de dafin si se mai fierbe o ora, apoi se taie in cubulete burta si carnea de pe picior;
- morcovii ramasi se rad si se calesc in ulei, se adauga faina si se stinge cu zeama in care a fiert burta; se mai fierbe 30 de minute, se lasa la racit si se strecoara;
- se adauga la sos galbenusurile de ou, otetul, se amesteca, se toarna peste carne si se mai fierbe 10 minute;
- la sfarsit se pune sare.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.