Drob de urzici
Pentru perioada postului, dar si cand sezonul verdeturilor e in toi, acest drob de urzici e ideal. Usor de preparat si gustos in acelasi timp. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tochitura moldoveneasca la tigaie
Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi.
Ingrediente
- 500 g de ficat de porc sau de vita;
- 500 g de rinichi de porc sau de vita;
- 500 g de pulpa de porc;
- 500 g de carnaciori;
- 10 oua;
- 800 g de malai;
- 200 g de casacaval;
- 100 g de unt;
- 1 fir de cimbru;
- 50 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Tochitura moldoveneasca la tigaie
- ficatul, rinichiul, pulpa de porc si carnaciorii se taie cubulete si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei;
- se condimenteaza cu piper, cimbru si sare;
- din malai se prepara o mamaliga;
- se serveste cu mamaliguta, peste care se pune un ou ochi (ingredientele sunt pentru 10 portii), iar deasupra tochiturii se presara cascaval ras;
- se mai adauga un cubulet de unt;
- se serveste cu mujdei de usturoi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.