Crap ca la Moldova Noua
Reteta culinara cu crap pescaresc de la Dunare este intotdeauna mult apreciata in aceasta zona, desavarsindu-i gustul cu putin usturoi, verdeata si un pahar cu vin alb. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tochitura moldoveneasca
Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas.
Ingrediente
- 500 g carne de porc (pulpa);
- 3 - 4 linguri de untura;
- 10 catei de usturoi;
- 250 g ficat de porc;
- 300 g telemea de oi;
- 250 g carnati afumati;
- 1 - 2 rinichi de porc;
- sare si piper;
- 5 oua.
Mod de Preparare Tochitura moldoveneasca
- se curata bine rinichii;
- se taie toata carnea in bucati;
- se incinge untura si se pune carnea la prajit;
- se fac 5 ochiuri prajite;
- se rade branza;
- cand s-a rumenit carnea se adauga usturoiul si se mai tine un pic pe foc;
- se sareaza si se pipereaza dupa gust;
- se aseaza cate un ou pe farfurie, peste carne si se presara branza rasa.
Mod de servire
Se serveste cu mamaliga, ardei iute murat, castraveti sau gogosari murati, si un pahar de vin rosu.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.