Zalatina de toporasi
Sa iei 60 dramuri toporasi, numai frunzele de la floare, si le oparesti c-o litra de apa clocotita si o lasi pana se limpezeste; apoi torni apa aceea peste 40 dramuri zahar, pui si zama de la doua ala ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Rezervatia paleontologica Cozla-Pietricica-CerneguraNeamt
- Manastirea TutanaArges
- Rezervatia naturala Valea SighisteluluiBihor
- Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie N. Ghika din ComanestiBacau
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Crap ca la Moldova Noua
Reteta culinara cu crap pescaresc de la Dunare este intotdeauna mult apreciata in aceasta zona, desavarsindu-i gustul cu putin usturoi, verdeata si un pahar cu vin alb.
Ingrediente
- 1 crap de 2 kg;
- 6-8 cepe;
- 1 kg rosii;
- 1 ceasca untdelemn;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare, piper, dupa gust;
- 3 pumni de macris verde;
- 2 linguri de lapte batut.
Mod de Preparare Crap ca la Moldova Noua
- ceapa se taie pestisori si se pune la calit intr-o tava cu peretii inalti;
- rosiile se taie felii si se pun si ele peste ceapa aurita;
- pestele se curata, se taie in bucati, se condimenteaza cu sare si piper;
- cand rosiile s-au rumenit, se asaza pestele si se da la cuptor, stropindu-se din timp in timp cu zeama din tava;
- patrunjelul si macrisul se toaca impreuna si se freaca bine cu laptele batut pana se obtine o pasta;
- dupa aproximativ 35 minute, daca pestele este rumenit si patruns, se toarna sosul acrisor si se mai lasa 2-3 minute in cuptor.
Mod de servire
Se serveste cu un pahar de vin alb sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.