Muschiulet umplut argesean
Muschiulet de porc umplut cu oua si castraveti si gatit pane. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tocanita de porc cu marar
Tocanita de porc cu marar si smantana.
Ingrediente
- 500 g de carne de porc;
- 100 g de slanina afumata;
- 2 cepe mari;
- 1 lingura de faina;
- 4-5 legaturi de marar;
- 100 g de smantana;
- boia de ardei iute;
- sare si piper.
Mod de Preparare Tocanita de porc cu marar
- slanina se taie in felioare subtiri si se caleste intr-o tigaie incinsa;
- in grasimea rezultata, se pune ceapa taiata marunt;
- dupa ce a devenit transparenta, se adauga carnea taiata cuburi, putina boia, piper si sare, turnand cate putina apa; se amesteca pana se patrunde carnea, apoi se acopera cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba la foc mediu;
- dupa ce carnea a fiert, se adauga mararul taiat marunt;
- dupa 5 minute, se pune faina dizolvata in smantana si se mai lasa sa dea in cateva clocote, apoi se stinge focul.
Mod de servire
Se serveste calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.