7,297 oferte
3,178 obiective

Tocanita de porc cu marar

Reteta adaugata de catre monica in data de 2014-02-27
7.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocanita de porc cu marar

Tocanita de porc cu marar si smantana.

Ingrediente

  • 500 g de carne de porc;
  • 100 g de slanina afumata;
  • 2 cepe mari;
  • 1 lingura de faina;
  • 4-5 legaturi de marar;
  • 100 g de smantana;
  • boia de ardei iute;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Tocanita de porc cu marar

  • slanina se taie in felioare subtiri si se caleste intr-o tigaie incinsa;
  • in grasimea rezultata, se pune ceapa taiata marunt;
  • dupa ce a devenit transparenta, se adauga carnea taiata cuburi, putina boia, piper si sare, turnand cate putina apa; se amesteca pana se patrunde carnea, apoi se acopera cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba la foc mediu;
  • dupa ce carnea a fiert, se adauga mararul taiat marunt;
  • dupa 5 minute, se pune faina dizolvata in smantana si se mai lasa sa dea in cateva clocote, apoi se stinge focul.

Mod de servire

Se serveste calda.

+ adauga comentariu pentru Tocanita de porc cu marar COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania