7,297 oferte
3,178 obiective

Muschiulet umplut argesean

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-02-28
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Muschiulet umplut argesean

Muschiulet de porc umplut cu oua si castraveti si gatit pane.

Ingrediente

  • 1,3 kg de muschiulet de porc;
  • 200 g de castraveti marunti;
  • 50 g de mustar;
  • 400 ml de ulei;
  • 6 oua;
  • 200 g de pesmet;
  • 100 g de faina;
  • 30 g de sare.

Mod de Preparare Muschiulet umplut argesean

  • muschiuletul se despica si se bate;
  • 4 ou se fierb si se taie in jumatati, iar restul se bat;
  • carnea se unge cu mustar, se adauga jumatate de ou fiert si castravetii, dupa care se ruleaza;
  • se da apoi prin faina, ou si pesmet si se pune la prajit.

+ adauga comentariu pentru Muschiulet umplut argesean COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania