Franjuri din pui cu fasole verde
Fasii de piept de pui marinate in sos de usturoi, zeama de lamaie si busuioc, prajite cu fasole verde inabusita. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tocanita de ceapa cu branza
O combinatie ardeleneasca interesanta - tocanita de ceapa cu branza de oi.
Ingrediente
- 5 cepe;
- 200 g de branza de oi;
- 2-3 linguri de ulei;
- sare.
Mod de Preparare Tocanita de ceapa cu branza
- ceapa se curata, se taie solzisori si se pune la calit in ulei, la foc foarte mic, timp de 10 minute;
- se potriveste de sare si cand este gata se adauga branza sfaramata, amestecand.
Mod de servire
Se serveste calda, cu mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.