Tocanita de legume cu costita
Mancare ardeleneasca din legume si afumatura, usor de gatit, dar tare satioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Franjuri din pui cu fasole verde
Fasii de piept de pui marinate in sos de usturoi, zeama de lamaie si busuioc, prajite cu fasole verde inabusita.
Ingrediente
- 500 g de piept de pui;
- 600 g de fasole verde;
- 2 catei de usturoi;
- 50 g de unt;
- 1 ceapa rosie;
- 2 linguri de zeama de lamaie;
- 3 linguri de ulei;
- frunze de busuioc;
- sare si piper.
Mod de Preparare Franjuri din pui cu fasole verde
- pieptul de pui se spala si se taie fasii subtiri;
- usturoiul se curata, se piseaza si se amesteca cu busuiocul, zeama de lamaie si uleiul, iar peste sosul obtinut se pun fasiile de pui si se amesteca, dandu-se apoi vasul la frigider, ca sa patrunda sosul bine in carne;
- fasolea verde se curata, se taie si se inabuse cu apa;
- ceapa se caleste in unt, apoi se adauga pieptul de pui marinat si fasolea verde; cand carnea e gata, se condimenteaza dupa gust.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.