7,297 oferte
3,178 obiective

Supa de vita cu fasole verde

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-08-10
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa de vita cu fasole verde

Supa de piept de vita cu fasole verde, morcov si patrunjel, imbogatita cu smantana si verdeata.

Ingrediente

  • 750 g de piept de vaca gras;
  • 1/2 kg de fasole verde;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 morcov;
  • 2 cepe;
  • 1 lingurita de faina;
  • 100 g de smantana;
  • verdeata;
  • sare.

Mod de Preparare Supa de vita cu fasole verde

  • carnea se spala, se taie bucati si se pune la fiert in apa cu sare, spumandu-se de cate ori e necesar;
  • se curata ceapa, morcovul, radacina de patrunjel si fasolea verde, taindu-se ceapa si patrunjelul marunt, morcovul pe lung, iar fasolea verde in doua;
  • cand carnea este aproape fiarta, se adauga toate in oala si se lasa sa fiarba;
  • dupa ce au fiert toate, se pune faina desfacuta in putina apa si smantana, se potriveste de sare si se mai da in cateva clocote;
  • la final, se presara verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Supa de vita cu fasole verde COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania