7,297 oferte
3,178 obiective

Budinca de cartofi cu dovlecei

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-06-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Budinca de cartofi cu dovlecei

Budinca de cartofi cu dovlecei si branza, la cuptor.

Ingrediente

  • 4 cartofi mari;
  • 2 dovlecei;
  • 4 oua;
  • 250 g de branza de vaci;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 pahar de lapte dulce;
  • 3 fire de ceapa verde;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Budinca de cartofi cu dovlecei

  • cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele;
  • dovleceii se curata, se taie rondele si se oparesc 5 minute in apa clocotita cu sare;
  • ceapa verde se toaca, iar branza si jumatate din mararul tocat se amesteca;
  • intr-un vas uns cu ulei se aseaza ceapa verde, un strat de rondele de cartofi, unul de dovlecei, apoi amestecul de branza cu marar, inca un strat de dovlecei si ultimul strat de cartofi;
  • se amesteca laptele cu ouale batute, sare si piper dupa gust, restul de marar tocat, apoi se toarna peste legumele din vas;
  • se da budinca la cuptor pentru 30-35 de minute;
  • la final, se presara patrunjelul tocat.

+ adauga comentariu pentru Budinca de cartofi cu dovlecei COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania