Snitel ca la Beius
Carne de vitel trasa in faina si prajita, apoi data la cuptor cu sos de ceapa, telina si bulion. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de mazare cu fulgi de ovaz
Supa de mazare pasata si fulgi de ovaz, cu smantana si patrunjel verde.
Ingrediente
- 150 g de mazare verde;
- 3 linguri de fulgi de ovaz;
- 1 lingura de faina;
- 40 g de unt;
- 1 ceapa;
- 1 galbenus de ou;
- smantana;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare.
Mod de Preparare Supa de mazare cu fulgi de ovaz
- mazarea se spala si se fierbe in apa clocotita cu sare;
- ovazul se fierbe separat;
- ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in unt, apoi se adauga faina si, dupa 1 minut, se stinge cu 1/2 l de apa;
- dupa ce au fiert, mazarea si ovazul se strecora, mazarea se paseaza si apoi ambele se adauga in oala, se potriveste gustul de sare si se lasa la fiert;
- galbenusul se bate cu smantana si un praf de sare si se adauga in supa, dupa ce a fost luata de pe foc;
- la final se presara patrunjel tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.