7,297 oferte
3,178 obiective

Supa de mazare cu fulgi de ovaz

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-08-03
7.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa de mazare cu fulgi de ovaz

Supa de mazare pasata si fulgi de ovaz, cu smantana si patrunjel verde.

Ingrediente

  • 150 g de mazare verde;
  • 3 linguri de fulgi de ovaz;
  • 1 lingura de faina;
  • 40 g de unt;
  • 1 ceapa;
  • 1 galbenus de ou;
  • smantana;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare.

Mod de Preparare Supa de mazare cu fulgi de ovaz

  • mazarea se spala si se fierbe in apa clocotita cu sare;
  • ovazul se fierbe separat;
  • ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in unt, apoi se adauga faina si, dupa 1 minut, se stinge cu 1/2 l de apa;
  • dupa ce au fiert, mazarea si ovazul se strecora, mazarea se paseaza si apoi ambele se adauga in oala, se potriveste gustul de sare si se lasa la fiert;
  • galbenusul se bate cu smantana si un praf de sare si se adauga in supa, dupa ce a fost luata de pe foc;
  • la final se presara patrunjel tocat.

+ adauga comentariu pentru Supa de mazare cu fulgi de ovaz COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania